Chauffeur

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Chauffeur

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig vervoeren en afleveren van ons gereed product. Tijdens het transport draag jij zorg voor de kwaliteitsborging van ons product door een juiste temperatuurbeheersing (koeling).

Je rijdt dagelijks met ons eigen wagenpark. Dit betreft een 24-uurs dienst en je rijdt in het werkgebied van Nederland en Duitsland.

Wie zoeken wij?

Voor de rol van Chauffeur zoeken we iemand die in het volgende profiel past:

 • Je beschikt over een geldig C/E rijbewijs met code 95 en digitale chauffeurspas
 • Je bent fysiek in goede conditie (in verband met zelfstandig laden en lossen)
 • Je beschikt over minimaal 2 tot 3 jaar ervaring als chauffeur en je bent het gewend om te rijden met een trailer
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met koel verse producten is een pré

Wat mag je verwachten in deze rol?

 • Een uitdagende functie met meer dan voldoende ruimte voor zelfontplooiing
 • Een informele werksfeer waarbij collega’s altijd voor elkaar klaarstaan
 • Een marktconform salaris
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een baan waarbij je hard mag werken en waarbij succes samen worden gevierd

Waar ga je werken?

Wij zijn ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Wij – 600 gedreven mensen sterk- staan voor premium poultry. Sommige teamleden al meer dan 40 jaar!

We kenden in 1964 in Doetinchem onze start. Sinds 2016 zijn we dochteronderneming van PHW/Wiesenhof. We zijn uitgegroeid tot een hypermoderne slachterij, inmiddels gevestigd in het Gelderse Wehl. Met nog steeds dezelfde bevlogenheid voor ons vak en met alle faciliteiten in huis voor een vitale toekomst.

Dankzij onze band met Wiesenhof kunnen we werken vanuit een volledig geïntegreerde keten. Samen met ons zusterbedrijf GroenlandKip uit Bodegraven vormen we GroenlandGroup. Een daadkrachtige en marktgerichte tandem, die de kipcategory naar een hoger niveau tilt.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit 190 vaste medewerkers en circa 500 inleenkrachten die werken in Wehl. In dit moderne kantoor werken diverse afdelingen, denk aan Finance, Sales, IT, HR, Marketing, Sales en de directieleden. Ze zetten zich samen in om de organisatie elke dag beter te maken

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar het volgende emailadres: werkenbij@esbro.nl. Wil je inhoudelijk meer informatie, dan kan je contact opnemen met onze HR afdeling op telefoonnummer 0314-820087.

Menu