Esbro bedrijfsteam bij Concordia Wehl

Voor het eerst in de 105-jarige geschiedenis van Concordia is er sinds dit seizoen een bedrijfsteam. In de zomer van 2019 werd het bestuur van Concordia benaderd met de vraag of er binnen haar gelederen plek was voor een Esbro voetbalteam. Na een eerste kennismaking werd de knoop snel doorgehakt en was het Esbroteam a.k.a. Concordia 11 een feit.

Van achter naar voren v.l.n.r.: Ben Dictus, Robert Plaszczyk, Radek Gutowski, Jimmy Kampers, Mike van der Voort, Baris Kocabas, Robert Sieczkowski, Darek Lewandowski, Martine Vriezen, Joerie Brunsveld, Barry Verboom, Tijmen Schenking, Kamil Dubocki, Saban Kale, Yusuf Cavlan, Matthew Buttner. Afwezig: Szymon Sroczynski, Krzysztof Gutowski, Kamil Garczynski en Andrzey Szmejter.

Het team

Het nieuws van een Esbro voetbalteam ging als een lopend vuurtje door het bedrijf, vanuit alle afdelingen was er animo. Van inkoop, verkoop, inpak, expeditie tot aanvoer en technische dienst. Deze zomer is er onder leiding van trainster Martine Vrieze doorgetraind met een multicultureel team van 21 spelers variërend in de leeftijd van 20 tot ruim 40. Er wordt naast Nederlands, ook Engels, Pools en Turks gesproken. Het team is een groot succes en er staan inmiddels ongeveer acht collega’s op de wachtlijst. Trots is het team op het logo dat op het shirt prijkt: een haan in een eigentijdse look, die past bij de vooruitstrevende positie van de Groenlandgroup. Inmiddels zijn de eerste competitiewedstrijden in de 7e klasse gespeeld en staat het team op een zevende plaats.

Esbro bedrijfsteam bij Concordia Wehl

Menu