1. Home
  2. chevron_right
  3. Actueel
  4. chevron_right
  5. Esbro Shop groot succes

Esbro Shop groot succes

WEHL – Esbro opende begin mei een eigen winkel aan de Argonstraat in Wehl: de Esbro Shop. Bewoners uit de omgeving en eigen personeel kunnen hier verse kip kopen voor een scherpe prijs.

De entree van Esbro is verbouwd en heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Behalve een portiersloge is er nu ook een winkel voor het pand gevestigd. De shop is nu 2 maanden geopend en mag een groot succes worden genoemd.

Assortiment

De Esbro Shop biedt een gevarieerd assortiment, dat bestaat uit kipproducten die niet zijn verkocht aan klanten. Reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat de kipfilets te klein zijn of dat een bestelling door een klant is geannuleerd.

Alle kipproducten zijn vers en hebben een houdbaarheid van minimaal 2 dagen of langer. Wanneer de producten na aankoop worden ingevroren, zijn ze na aankoop nog 3 maanden houdbaar in de vriezer. Bij de winkel kan gratis geparkeerd worden.

Minder voedselverspilling

De opening van de winkel was een nieuwe stap voor Esbro. Leon van den Heuvel (manager Commercie) is enthousiast: “Esbro is dagelijks bezig met duurzaam ondernemen. Ons doel is om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom richten we ons productieproces zo optimaal mogelijk in en verwaarden we onze kip zo hoog mogelijk: elk stukje van de kip wordt gebruikt. Weggooien gaat tegen onze natuur in. Juist daarom zijn we blij dat we met de Esbro Shop een mooie oplossing hebben om voedselverspilling zoveel mogelijk te beperken. Bijkomend voordeel is dat we mensen uit de regio een kakelvers stukje kwaliteitskip kunnen aanbieden, tegen een messcherpe prijs.”

Meer informatie over de Esbro Shop? Kijk op www.esbro.nl/shop

Menu