Functioneel Applicatiebeheerder

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Functioneel Applicatiebeheerder

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben jij samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de ICT binnen ESBRO. Je gaat je bezighouden met de overgang van een oud ERP-pakket (Navision 2009) naar een nieuw ERP-pakket (Navision 2018). Hierin neem jij de nodige verantwoordelijkheden.

Functie

Je functie is zeer breed. Naast taken op het gebied van functioneel beheer en gedeeltelijk databeheer geef je ook ondersteuning in werkplekbeheer en systeembeheer. Je werkt met de volgende programma’s: Microsoft Dynamics, IOS, Microsoft Office, VMWare en Active Directory. Je werkweek bestaat onder meer uit de volgende werkzaamheden:

 • Je installeert, beheert en bewaakt in gebruik zijnde applicaties.
 • Je optimaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen.
 • Je assisteert bij automatiseringsprocessen.
 • Je lost storingen op en biedt support voor al je collega’s.
 • Je hebt regelmatig contact met ons hoofdkantoor in Duitsland.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, richting ICT.
 • Je hebt twee tot drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Beheersing van de Duitse taal is een must.
 • Affiniteit met processen binnen een productiebedrijf is een pré.
 • Je bent proactief, een teamplayer, stressbestendig, planmatig en zelfstandig.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden. Je bent bereid om op zaterdag en incidenteel op zon- en feestdagen te werken.

Voorwaarden

Een uitdagende functie met meer dan voldoende ruimte voor zelfontplooiing. Je komt te werken binnen een informele werksfeer waarbij collega’s altijd voor elkaar klaarstaan. Wij bieden een marktconform salaris aan met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons profiel

Wij zijn ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Wij – 600 gedreven mensen sterk- staan voor premium poultry. Sommige teamleden al meer dan 40 jaar!

We kenden in 1964 in Doetinchem onze start. Sinds 2016 zijn we dochteronderneming van PHW/Wiesenhof. We zijn uitgegroeid tot een hypermoderne slachterij, inmiddels gevestigd in het Gelderse Wehl. Met nog steeds dezelfde bevlogenheid voor ons vak en met alle faciliteiten in huis voor een vitale toekomst.

Dankzij onze band met Wiesenhof kunnen we werken vanuit een volledig geïntegreerde keten. Samen met ons zusterbedrijf GroenlandKip uit Bodegraven vormen we GroenlandGroup. Een daadkrachtige en marktgerichte tandem, die de kipcategory naar een hoger niveau tilt.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit 175 vaste medewerkers die werken in Wehl. In dit moderne kantoor werken diverse afdelingen, denk aan Finance, Sales, IT, HR, Marketing, Sales en de directieleden. Ze zetten zich samen in om de organisatie elke dag beter te maken

Contact

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Wil je inhoudelijk meer informatie, dan kan je contact opnemen met onze HR afdeling op telefoonnummer 0314-820087. Wil je solliciteren naar deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via email: werkenbij@esbro.nl.

Menu