Magazijnbeheerder

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Magazijnbeheerder

Houd jij van nauwkeurig werken, het bewaken van processen en het creëren en behouden van orde? Bekijk dan snel onze vacature van Magazijnbeheerder.

Wij zijn B.V. ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. We zijn altijd innovatief en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Met 600 man sterk staan we voor premium poultry en dat doen we goed.

Functie:
Wij zijn op zoek naar een magazijnbeheerder (1FTE) die onze Technische Dienst komt versterken. Iedere dag ben jij druk in de weer om ervoor te zorgen dat de juiste materialen aanwezig zijn, zodat jouw collega’s hun reparatie- en ombouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat het magazijn schoon, opgeruimd en geordend is en dat de bijhorende administratieve processen in ons voorraadsysteem naar behoren verlopen. Mede door jouw hulp kunnen de machines optimaal functioneren en dat maakt jou voor ons een onmisbare speler!

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Het aannemen, controleren en boeken van de binnenkomende goederen;
  • Het administratief verwerken van voorraadmutaties en controleren van voorraadposities in Axxerion en TD-office;
  • Het herinrichten van het magazijn.

Profiel:

Onze ideale kandidaat beschikt over:

  • MBO- werk en denkniveau, met werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Verder herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: accuraat, stressbestendig, zelfstandig en administratief sterk.

Aanbod:

Je komt te werken in een hecht team met een prettige informele- en dynamische werksfeer. Hierbij hoort een marktconform salaris en ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een korte motivatie en jouw CV naar het volgende emailadres: werkenbij@esbro.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Mike Halink (0314 332 741). Hij staat je graag te woord!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime

Menu