Medewerker ICT Databeheer

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Medewerker ICT Databeheer

Als medewerker ICT Databeheer ben jij verantwoordelijk voor het correct verwerken van gegevens in onze digitale systemen. Je gaat je voornamelijk bezighouden met de overgang van een oud ERP-pakket (Navision 2009) naar een nieuw ERP-pakket (Navision 2018).

Functie

Zorg jij in een dynamische en soms complexe omgeving voor helderheid? Ben jij to-the-point, messcherp en heb je overzicht? Als medewerker ICT Databeheer speel je een belangrijke rol in het efficiënter en slimmer maken van onze organisatie. Je werkweek bestaat ondermeer uit de volgende werkzaamheden:

 • Je voert diverse gegevens in onze ERP-systemen (Navision en GS1) in, zoals prijsmutaties, filialen en EDI-verbanden.
 • Je voert nieuwe artikelen op. Je houdt hierbij rekening met de klantwensen, juridische eisen en systeemtechnische mogelijkheden.
 • Je richt de lay-out van etiketten in en beheert de etiketinformatie.
 • Je zorgt op tijd voor correcte aanlevering van de juiste gegevens door alle betrokken afdelingen.
 • Je hebt regelmatig contact met ons hoofdkantoor in Duitsland.
 • Je start een project op met betrekking tot het verzamelen van data, zoals debiteurgegevens, verkoopprijzen, etiketteninformatie en artikelinformatie. De doelstelling is om over te gaan naar professionalisering van deze taken.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding: niveau 4.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal is een must, zowel in woord als geschrift.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Kennis van Navision/GS1 is een pré.
 • Je bent accuraat, analytisch en stressbestendig.
 • Je gaat proactief te werk, bent assertief en flexibel.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Voorwaarden

Een uitdagende functie met meer dan voldoende ruimte voor zelfontplooiing. Je komt te werken binnen een informele werksfeer waarbij collega’s altijd voor elkaar klaarstaan. Wij bieden een marktconform salaris aan met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons profiel

Wij zijn ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Wij staan voor premium poultry. Sommige teamleden al meer dan 40 jaar!

We kenden in 1964 in Doetinchem onze start. Sinds 2016 zijn we dochteronderneming van PHW/Wiesenhof. We zijn uitgegroeid tot een hypermoderne slachterij, inmiddels gevestigd in het Gelderse Wehl. Met nog steeds dezelfde bevlogenheid voor ons vak en met alle faciliteiten in huis voor een vitale toekomst.

Dankzij onze band met Wiesenhof kunnen we werken vanuit een volledig geïntegreerde keten. Samen met ons zusterbedrijf GroenlandKip uit Bodegraven vormen we GroenlandGroup. Een daadkrachtige en marktgerichte tandem, die de kipcategory naar een hoger niveau tilt.

Inmiddels bestaat Esbro uit ruim 200 vaste medewerkers en circa 500 inleenkrachten die werken in Wehl. In dit moderne kantoor werken diverse afdelingen, denk aan Finance, Sales, IT, HR, Marketing, Sales en de directieleden. Ze zetten zich samen in om de organisatie elke dag beter te maken.

Contact

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een korte motivatie en jouw CV naar werkenbij@esbro.nl. Wil je inhoudelijk meer informatie, dan kan je contact opnemen met onze HR afdeling op telefoonnummer 0314-820087.

Menu