Partners

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Partners

Samen sterk

ESBRO (onderdeel van de GroenlandGroup) is een dochteronderneming van de Duitse firma PHW Group. Dit familiebedrijf, met ongeveer 6.900 medewerkers en een totale omzet van 2,5 miljard euro, produceert en verkoopt hoogwaardige pluimveespecialiteiten onder de merknaam Wiesenhof. Hiermee is het de grootste speler in de Duitse pluimveemarkt.

Onafhankelijk en flexibel

De overige bedrijfssectoren van PHW Group omvatten dierenvoeding en diergezondheid, en voeding voor consumenten. In totaal bestaat de groep uit meer dan 35 onafhankelijke bedrijven. De PHW Group stimuleert ondernemerschap en geeft die bedrijven de kans om onafhankelijk, flexibel en zelfstandig te opereren. En dat is exact wat ESBRO doet.

Unieke ketenkracht

Dankzij Wiesenhof kunnen we opereren vanuit een volledig gecontroleerde eigen keten. Van ei tot efficiënte logistiek: alles is in eigen beheer. Juist door deze volledige ketenintegratie hebben we een unieke positie in de markt.

Razendsnel een passend antwoord

We werken intensief samen met GroenlandKip, net als ons onderdeel van de GroenlandGroup. GroenlandKip is specialist in concepting, verpakking en distributie. Samen hebben we op elke vraag uit de markt razendsnel een passend antwoord. Door de gebundelde kennis en korte lijnen zijn we in staat messcherp zaken te doen. In eigen land, maar ook op internationaal niveau.