Werken bij ESBRO

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Werken bij ESBRO

Sta jij voor aandacht en ambitie? Wil je vooruit in de wereld van food? Kom dan ons team versterken! Wij zijn ESBRO: de meest betrokken en modernste pluimveeslachterij van Nederland.

Onze mentaliteit

ESBRO is trots op de Achterhoek en andersom. De Achterhoekse mentaliteit is dan ook sterk verweven in ons DNA. Informeel, nuchter, samen de schouders eronder, hard werken. Niet voor niets is ESBRO al meer dan 50 jaar een begrip in de regio. Wij zijn een gedreven werkgever, waar meerdere culturen als een hecht team met elkaar samenwerken.

Grenzeloze ambitie

We hebben dan wel een sterke binding met onze regio, onze ambities zijn onbegrensd. We werken dagelijks samen met internationale partners. En door steeds messcherp te zijn op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en innovatie, blijven we Premium Poultry garanderen. Samen laten we ESBRO samen verder groeien. En jij groeit met ons mee.

Nauwgezet én flexibel

Innovatie speelt bij ons een hoofdrol. Dankzij ons uiterst moderne machinepark lopen we voorop in duurzaamheid en diervriendelijkheid. Hierbij volgen we alle wet- en regelgeving nauwkeurig op. Dat vraagt om structuur en regelmaat. Tegelijkertijd spelen we razendsnel in op de wensen van onze klanten. Snel schakelen en flexibiliteit is dan een must. Dat verwachten we ook van jou.

Volop ruimte om te groeien

De agrosector is de motor van de Nederlandse economie. De voedingsmiddelenindustrie staat in de top-3 van Nederlandse export. Werken bij Esbro betekent dus werken in een financieel gezonde sector. Doordat we snel moeten inspelen op eisen van de overheid en wensen van de consument, zijn we constant in beweging. Hierdoor blijft je werk afwisselend en uitdagend. Je krijgt bovendien volop kansen om door te groeien.

Jouw profiel

Werken bij ESBRO betekent dat je tegen een stootje moet kunnen. Niet iedereen kan in een pluimveeslachterij werken. Natuurlijk zijn er ook veel functies binnen onze organisatie, waar je niet direct te maken hebt met de slachterij. Waar je ambities ook liggen, als echte aanpakker maak je ze bij ESBRO waar.

Reageren

Help je ons onze kakelverse kwaliteit naar een nóg hoger niveau te tillen? Stuur ons gerust een open sollicitatie of bekijk hier onze actuele vacatures.