Uit een goed nest.

Dankzij ketenkracht naar premium poultry.

Samen voor een complete oplossing

Esbro is onderdeel van GroenlandGroup. Vanuit onze ultramoderne pluimveeslachterijen en productieunits verwerken en verpakken we poultry- en vegaproducten voor (internationale) retailers, industrie, out of home en speciaalzaken. GroenlandGroup heeft een jaarlijkse omzet van 800 miljoen, kent meer dan 1400 actieve artikelen en telt meer dan 1400 medewerkers.

De overige bedrijfssectoren van PHW Group omvatten dierenvoeding en diergezondheid, en voeding voor consumenten. In totaal bestaat de groep uit meer dan 35 onafhankelijke bedrijven. De PHW Group stimuleert ondernemerschap en geeft die bedrijven de kans om onafhankelijk, flexibel en zelfstandig te opereren.

Dankzij Wiesenhof kunnen we opereren vanuit een volledig gecontroleerde eigen keten. Van genetica, eigen broederijen en slachterijen tot efficiënte logistiek: alles is in eigen beheer. Juist door deze volledige ketenintegratie hebben we een unieke positie in de markt.

Sterk team van specialisten

Samen hebben we op elke vraag uit de markt razendsnel een passend antwoord. Door de gebundelde kennis en korte lijnen zijn we in staat messcherp zaken te doen. In eigen land, maar ook daarbuiten.

Van den Bor is net als wij een duurzame en innovatieve pluimveeslachterij. GroenlandKip is specialist in concepting, verpakking, category management en fijnmazige distributie. Vergrill is produceert ambachtelijke grill specialiteiten. En Vergroen is het logistieke platform voor vegetarische en veganistische producten voor (internationale) retailers en handel.