Over Esbro.

Al 60 jaar duurzaam en bevlogen.

Wij zijn Esbro. De meest duurzame pluimveeslachterij van Nederland. Innovatief en tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Wij, 800 gedreven mensen sterk, staan voor premium poultry.

Hypermodern en vitaal

We kenden in 1964 in Doetinchem onze start. Sinds 2016 zijn we dochteronderneming van PHW/Wiesenhof. We zijn uitgegroeid tot een hypermoderne en duurzame slachterij, inmiddels gevestigd in het Gelderse Wehl. Met nog steeds dezelfde bevlogenheid voor ons vak en met alle faciliteiten in huis voor een vitale toekomst.

Messcherp tot op de millimeter

Hoe we elke dag het verschil maken? Dat heeft alles te maken met onze messcherpe werkwijze. In het hele proces. Altijd hebben we aandacht voor detail. Want een millimetertje meer of minder kan al een wereld van verschil maken.

Staan voor kakelverse kwaliteit

Onze mentaliteit past bij de Achterhoek.

Vroeg op, samen de schouders eronder, staan voor onze kakelverse kwaliteit. Wanneer en wat u ook wilt bestellen, we regelen het gewoon. Voor ons is dat misschien ingeslepen, maar het blijft uniek.

Kip naar een hoger niveau.

Dankzij onze band met Wiesenhof kunnen we werken vanuit een volledig geïntegreerde keten. Samen met onze zusterbedrijven vormen we GroenlandGroup. Een daadkrachtige en marktgerichte familie, die de kipcategory naar een hoger niveau tilt.