Werken bij

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Werken bij

Kom ons versterken

Sta jij voor aandacht en ambitie? Wil je vooruit in de wereld van food? Kom dan ons hechte team versterken! Wij zijn ESBRO: de meest betrokken en moderne pluimveeslachterij van Nederland.

Messcherp en kakelvers

Dankzij onze messcherpe werkwijze staan we garant voor premium poultry. Hierin willen we elke dag beter worden. Daarbij doen we graag een beroep op jouw expertise. Help je ons onze kakelverse kwaliteit naar een nóg hoger niveau te tillen? Zie je de uitdaging zitten? Stuur ons gerust een open sollicitatie of bekijk hier onze actuele vacatures.

Functioneel Applicatiebeheerder
Medewerker Databeheer
Jr Business Controller
Medewerker Technische Dienst (allround)
Functioneel Applicatiebeheerder

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben jij samen met jouw twee collega’s verantwoordelijk voor de ICT binnen Esbro. Je zult je bezig gaan houden met de transitie van een oud ERP pakket (Navision 2009) naar een nieuwe ERP pakket (Navision 2018), waarin jij de nodige verantwoordelijkheden in neemt.

De functie is zeer breed, je hebt taken op het gebied van functioneel beheer en gedeeltelijk databeheer tevens ben je ondersteunend met betrekking tot werkplekbeheer en systeembeheer. Tijdens jouw werk kom je in aanraking met o.a. de volgende programma’s: Microsoft Dynamics, IOS, Microsoft Office, VMWare en Active Directory. Je zult regelmatig contact hebben met het hoofdkantoor in Duitsland.

Medewerker Databeheer

Als Medewerker Databeheer ben jij verantwoordelijk voor het correct verwerken van gegevens in onze digitale systemen. Je zult je bezig gaan houden met de transitie van een oud ERP pakket (Navision 2009) naar een nieuwe ERP pakket (Navision 2018), waarin jij de nodige verantwoordelijkheden in neemt.

Jr Business Controller

Als Junior Business Controller rapporteer je aan de Business Controller, en houdt je je onder andere bezig met het analyseren van de omzet, marges, kosten e.d., de forecasts, het budgetproces. Je stelt gevraagd en ongevraagd interne rapportages en analyses op, en je vindt het leuk om de business in te gaan! Om de volgende stap te kunnen zetten willen wij graag vooruit kijken, goed kunnen gaan sturen op basis van de informatie die jij mede aanlevert! Dit is dan ook dé kans om je daarin te ontwikkelen.

Medewerker Technische Dienst (allround)

Functie

Voor onze Technische dienst zijn wij per direct op zoek naar een medewerker Technische dienst allround. Als medewerker Technische Dienst zorg je dat processen kunnen doorgaan, het machinepark altijd werkt en installaties aan alle normen voldoen. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren o.a.:

  • Het zorgdragen voor het vloeiend draaien van ons machinepark;
  • Correctief en preventief onderhoud en het oplossen van technische storingen, zowel op mechanisch vlak als op elektrisch vlak;
  • Technisch advies geven aan productiepersoneel.
Menu